Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Kryddor – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd" by Moa Långbergs, Expressen Magasin & Lena Israelsson # eBook PDF Kindle ePub Free

Kryddor – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kryddor – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd
  • Author : Moa Långbergs, Expressen Magasin & Lena Israelsson
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Gardening,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 9349 KB

Description

Vem drömmer inte om en hel örtagård, där man kan knipsa av det man behöver till sitt kök? Örter är tacksamma och vackra, och passar också att kanta rabatten med. I krukor är det lätt att lyckas och du kan lätt flytta runt dem som du vill.
Vill du också odla mer men tycker det är svårt att veta hur? Så & odla – Handboken för att lyckas med din skördär en serie små e-böcker som guidar dig till allt du behöver veta för att komma i gång med sådden, pallkragen eller krukan på balkongen. I sommar ska det bli verklighet! Solsöta tomater och frodiga blad, här är knepen du behöver för att lyckas med odlingen i trädgårdsland och pallkragar, på balkonger och bakgårdar.
Kryddor – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd är en e-boksingel och har tidigare utkommit som Expressen Magasin som en del av Så och odla – handboken för att lyckas med din skörd.
INNEHÅLL
Odla kryddor på 3 sätt
Doftande dill och andra kryddväxter
Frönyheter – så odlar du dem
Tips & inspiration från experterna
Odlingsskola


Free PDF Download "Kryddor – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd" Online ePub Kindle